MITSUBISHI ELECTRIC QUALITY

Izdelki morajo zagotavljati sledeča merila kakovosti:

  • Udobje: Poleg udobnega bivalnega okolja želi proizvajalec uporabniku priklicati občutek harmonije z okolico.
  • Učinkovitost: Proizvajalec si prizadeva doseči optimalno stroškovno učinkovitost z nenehnim zniževanjem energetskih zahtev in izboljševanjem prijaznosti do okolja.
  • Vzdržljivost: Proizvodi gredo skozi stroge preizkuse v bolj ekstremnih pogojih kot so običajni v dejanskem okolju, zato je zagotovljeno zanesljivo delovanje skozi veliko let

NAREDITE KORAK NAPREJ

Izpolnjevanje industrijskih standardov v današnjem konkurenčnem okolju ne zadostuje več. S sloganom MEQ proizvajalec pojasnjuje svoja prizadevanja upoštevana pri načrtovanju in proizvodnji izdelkov.

Znak MEQ je sinonim, da je vsak proizvod Mitsubishi Electric rezultat poprodajnih raziskav, temeljitih testiranj in stalnih izboljšav, s katerimi lahko vsi naredimo korak naprej. Takšen pristop prinaša vrhunske proizvode z izjemno zmogljivostjo in minimalno porabo energije, ki vašo naložbo še dodatno upravičijo z dolgo življenjsko dobo. Na voljo v štirih različnih, stilskih barvah!

ENERGETSKO VARČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Sezonska učinkovitost je način ocenjevanja izdelkov za ogrevanje in hlajenje na podlagi njihove energetske učinkovitosti v obdobju celega leta. Sezonsko učinkovitost odreja evropska direktiva o okoljsko primerni zasnovi izdelkov povezanih z energijo, ki določa minimalne zahteve izkoristka, ki jih proizvajalci morajo vključiti v izdelke, ki rabijo energijo. Obe vrednosti (SEER pri hlajenju in SCOP pri ogrevanju) kažeta resnično porabo energije toplotnih črpalk.
Izdelki Mitsubishi Electric so zasnovani tako, da maksimirajo sezonsko učinkovitost namesto konvencionalno ocenjene učinkovitosti. Z izbiro izdelkov z višjo vrednostjo SEER/SCOP, potrošniki prispevajo k zmanjšanju izpustov ogljikovega dioksida in količine porabljene energije, kar prav tako privarčuje denar. Novo označevanje energetske učinkovitosti kaže razrede sezonske učinkovitosti kot B, A, A+, A++ in A+++,
ki je najvišja raven učinkovitosti v obdobju celega leta.

Naredite korak naprej z novo energetsko varčno klimatsko napravo serije MSZ-LN še danes!