DRUŽINSKO PODJETJE S TRADICIJO

Vitanest d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1999 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja distribucije ogrevalnih in klimatskih naprav. Smo uvoznik in distributer za klimatske naprave, toplotne črpalke, rekuperatorje toplote s prezračevanjem, bakrene cevi in konzole za namestitev teh naprav. V podjetju delamo izkušeni in zaupanja vredni ljudje, s ciljem, da napredek stroke približamo potrebam posameznika, ki se na nas obrne z željo po nabavi klimatskih naprav in sistemov za gretje, hlajenje in prezračevanje prostorov.

NAŠE VREDNOTE

Iskreni odnos do poslovnih partnerjev, zavzeto strokovno delo, poznavanje trga in skrb za potrošnika so vrednote, ki so nam omogočile sodelovanje z vodilnimi proizvajalci, ki se dan za dnem ukvarjajo z razvojem in sledijo zahtevam potrošnikov.

Potrebe trga in slovenskega potrošnika so za nas prioriteta, ki jo prek izkušenj monterjev na terenu prenašamo do proizvajalca, s katerim smo v stalnem in neposrednem stiku. Tesno sodelujemo s slovenskimi projektanti, montažerji in pooblaščenimi serviserji, katerim skupaj s proizvajalcem zagotavljamo redno zalogo blaga, hitre odgovore in dobavo, vso tehnično podporo in rezervne dele, redno izobraževanje v tujini, izpopolnjevanje doma ter vso potrebno tehnično dokumentacijo.

Navdušeni smo nad proizvodi, ki jih ponujamo, klima naprava, toplotna črpalka in rekuperator toplote s prezračevanjem so vgrajeni tudi v naših domovih in domovih številnih pooblaščenih monterjev in strojnih projektantov iz vse Slovenije. Zavedamo se, da osebne izkušnje z uporabo proizvodov nam in potrošniku veliko pomenijo, tudi ko ponujamo proizvode z novo tehnologijo. Naše uspešno poslovanje je s certifikatom potrdila tudi GZS.

Preverite našo najnovejšo pridobitev! Nova serija MSZ-LN je na voljo v štirih različnih barvah.